Hodnocení obchodu

4,9 12 hodnocení
Přidat hodnocení
5
11x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RM Avatar autora | 17.12.2018
H Avatar autora | 2.2.2017
+ Perfektní komunikace.
- Nevím

Doporučení hodné.
EH Avatar autora | 26.1.2017
+ rychlost a spolehlivost
- nevím o žádné, okamžitá reakce na objednávku bez připomínek

používám pánvičky STEIN a jsem nadmíru spokojená, super...
P Avatar autora | 25.12.2016
- nic

super
D Avatar autora | 11.8.2016
+ Profesionální jednání

Neobvyklý design, pestrý výběr.První zkušenosti s nádobím jsou velmi pozitivní a odpovídají nabídce.Vřele doporučuji tento obchod.
Avatar autora | 15.7.2016
+ zaujalo mě zboží, bylo skladem
- nevím

Dobrá, rychlá komunikace i vyřízení objednávky.
RM Avatar autora | 30.6.2016
+ Přehledné stránky, dobrá komunikace, rychlost dodání.
- nevím o nich..

Jsem velmi spokojen s kvalitou nádobí. Mám Zepter a Stein a příště kupuji zase Stein. :-)
T Avatar autora | 29.6.2016
+ Jedná se o velmi designové nádobí, které je ale i funkční. Je opravdu radost v něm vařit.
+ Na základě informací, které jsem viděla na internetu, jsem se rozhodla jej vyzkoušet a nelituju, jsem strašně moc spokojená.

Zboží mě zaujalo na první pohled. Jedná se o velmi designové hrnce, které navíc oplývají i novou technologií. Chtěla jsem je vyzkoušet a byla jsem velmi mile překvapena. Za sebe obchod určitě doporučuji, velmi vstřícný a rychlý kontakt s prodávajícím. Lhůta dodání je také velmi rychlá. Jsem nadšená, určitě se ještě vrátím a ráda znovu nakoupím.
Avatar autora | 5.6.2016
+ Kvalitní nádobí a skvělou komunikaci
- Nic jsem neobjevila

Vřele doporučuji,kvalitní zboží,skvělý přístup že strany prodávajících. Naprostá spokojenost!!!
L Avatar autora | 2.6.2016
+ kvalitní a luxusně vypadající nádobí

Obchod doporučuji
J Avatar autora | 25.5.2016
+ hezké a přehledné stránky
+ netradiční design nádobí
+ vše skladem

Nakoupila jsem zde kvůli kvalitě a designu zboží. Je neokoukané a velmi hezky zpracované. Zboží dorazilo rychle a precizně zabalené.obchod doporučuji
J Avatar autora | 4.5.2016
+ Kvalitni zbozi

Rychla dodavka zbozi Objednany panve hexadurite- odpovidaji popisu,naprosta spokojenost, mohu jen doporucit

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 12

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.