Těstoviny s lilkem

 
 

1 lilek
2 papriky
česnek
černé olivy
jarní cibulka
špetka chilli
tymián
sůl, čerstvě mletý pepř
parmezán k podávání

Těstoviny uvařte do podoby "al dente" v dostatečném množství osolené vody.

Lilek, papriky a olivy s cibulkou nakrájíme na menší kousky. Krátce vše restujeme v hluboké pánvi. Po chvíli přidáme posekaný česnek, bylinky a koření. Těstoviny promícháme s připravenou směsí v pánvi.

Při servírování hojně posypeme strouhaným parmazánem.

 

testoviny-na-recky-zpusob-1 testoviny-na-recky-zpusob-2 
   

 

K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm hrnec tepaný nerezový STEIN 24cm

Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.

Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.

Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.