Těstoviny s lehkou rajčatovou omáčkou

 
 

1/2 pórku
4 zralá rajčata
1 střední cuketa
1 plechovka rajčat
1 balení sýru typu gorgonzola/niva
1 smetana ke šlehání
sůl, čerstvě mletý pepř
čerstvá bazalka

 

Těstoviny uvařte do podoby "al dente" v dostatečném množství osolené vody.

Osmahneme lehce pórek a cuketu. Přidáme kousky rajčat a krátce restujeme. Zalijeme smetanou, rajčaty a přidáme sýr. Dochutíme solí, pepřem a necháme mírně povařit dokud se vše nespojí. Smícháme s těstovinami a bazalkou. 

 

testoviny-s-jemnou-rajcatovou-omackou-4_1 testoviny-s-jemnou-rajcatovou-omackou-1
testoviny-s-jemnou-rajcatovou-omackou-2_1 testoviny-s-jemnou-rajcatovou-omackou-3

 

K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm a hrnec nerezový STEIN 24cm

Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.

Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.

Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.