Ricetta pasta con funghi e gorgonzola
250 g žampionů
1 cibule
1 stroužek česneku
1 smetana
1 gorgonzola / niva
2 stroužky česneku
chilli, tymián
sůl, čerstvě mletý pepř
olej
Mezi tím, co si dáte vařit těstoviny, osmahneme cibuli a houby. Po pár minutách vhoďte česnek posekaný na kousky. Nakonec přidejte smetanu, rozdrobený sýr a bylinky. Vše krátce prohřejeme a vymícháme do hladké omáčky, smícháme s těstovinami.
Můžeme podávat s čerstvými bylinkami nebo sypané parmezánem.
K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm a hrnec tepaný nerezový STEIN 24cm
Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.
Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.
Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.