Těstoviny s houbami a gorgonzolou

 
 

Ricetta pasta con funghi e gorgonzola


250 g žampionů
1 cibule
1  stroužek česneku
1 smetana
1 gorgonzola / niva
2 stroužky česneku
chilli, tymián
sůl, čerstvě mletý pepř
olej

Mezi tím, co si dáte vařit těstoviny, osmahneme cibuli a houby. Po pár minutách vhoďte česnek posekaný na kousky. Nakonec přidejte smetanu, rozdrobený sýr a bylinky. Vše krátce prohřejeme a vymícháme do hladké omáčky, smícháme s těstovinami.

Můžeme podávat s čerstvými bylinkami nebo sypané parmezánem.

 

testoviny-s-houbami-a-gorgonzolou-1 testoviny-s-houbami-a-gorgonzolou-2
   

 

K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm hrnec tepaný nerezový STEIN 24cm

Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce. U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání.

Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.

Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.