Recepty, Strana 6

Těstoviny s cuketou a česnekem
 
 

500 g těstovin
2 střední cukety
4 stroužky česneku
hrst čerstvých bylinek (tymián, šalvěj, oregano)
sůl, pepř, chilli
hluboká pánev STEIN

 

Nejprve si připravíme zeleninu. Cuketu krájíme na drobné kostičky. Česnek posekáme.

Do velkého hrnce dáme vařit těstoviny. Ve velké pánvi rozehřejeme olej nebo sádlo a 2-3 minuty zlehka restujeme cuketu. Po chvíli přidáme česnek, osolíme, opepříme a až poté bylinky a chilli podle chuti, výsledek by neměl být moc ostrý.

Vše spolu ještě trochu prohřejeme, aby se chutě spojily. Přidáme uvařené těstoviny a spojíme. Při servírování posypeme parmezánem.

TIP: Velice zajímavé chuti docílíme přidáním loupaných slunečnicových nebo dýňových semínek, které restujeme spolu s cuketou.

 

testoviny_s-_cesnekem_a_cuketou_na_trivrstve_panvi_stein testoviny_s-_cesnekem_a_cuketou_na_trivrstve_panvi_stein_2
testoviny_s-_cesnekem_a_cuketou_na_trivrstve_panvi_stein_1

 

K přípravě tohoto receptu byla použita hluboká servírovací pánev STEIN 30cm a hrnec STEIN  nerezový 24cm 

Třívrstvé nádobí STEIN dociluje mimořádných výkonů přenosu tepla do celé nádoby. Připravovaný pokrm se tedy ohřívá rovnoměrně. Horní okraj hrnce či pánve STEIN 3-ply je velice brzy horký, téměř stejně jako dno. Na indukčních deskách neexistuje technologie, která by měla lepší výkon nežli vícevrstvé konstrukce.U klasických jednovrstvých hrnců a pánví s třívrstvým sendvičovým dnem se ohřívá pouze spodní vrstva a je tedy zapotřebí častého míchání. 

Zbytečným mícháním se připravujeme o drahocenný čas, poškozujeme vzhled i strukturu pokrmu.

Vařte jednoduše, efektivně, rychle a lépe, vařte jako profesionálové, vařte se STEIN.

 

 

 

Stránka 6 z 6 - 21 položek celkem